Ankh Therapie

 

Wat doet de energetische Ankh therapeut!

 

Deze gaat de mens reinigen van binnenuit, vrij maken van vele belastingen uit dit en vorige levens.

 

Ons lichaam, ziel en geest herinnert ons voortdurend aan datgene wat we nog niet afgerond of geheeld hebben.

Ons lichaam en ziel bevat alle positieve als negatieve ervaringen uit vele voorgaande levens zoals trauma's, angst, pijn en verdriet.

Van een groot deel zijn we ons niet bewust omdat het karma via onze ouders en voorouders doorgegeven is en tot op heden nooit onderbroken is.

Daarom wordt ons lichaam zwaar belast en krijgen we diverse ziektes zoals darmklachten, hoofdpijn, maar ook angsten, verdriet en onverklaarbare pijnen.

We negeren vaak signalen wat ons lichaam uitzend, we luisteren niet, maar beleven wel de pijn.

De Lichaamsziel en geest herinneringen blijven op de deur van ons bewustzijn kloppen totdat we hier naar gaan luisteren, bewust worden en hier iets mee gaan doen.

Door dit geheugen te deleten kan ons vertrouwen in onszelf worden hersteld, angst verdwijnt en we mogen weer naar ons gevoel gaan luisteren, onszelf weer zijn.

Ons lichaam is dan ontdaan van zware belastingen die we al vele levens met ons mee dragen of in dit leven als trauma beleefd hebben.

 

De energetische therapeut gaat vanuit de bron de oude stukken oplossen en de mens, lichaam, ziel en geest bevrijden van de vele lijnen die ons onbewust al generaties achtervolgen en tot een grote last kunnen zijn.

We gaan verlichten van binnenuit, met de Ankh en de Kosmische schijf.

 

Eindelijk mag je jezelf zijn wie je bent.

Het leven wordt een feest zoals het bedoeld is en gaan genieten van elke dag.

We zien weer ons levensdoel, onze opdracht.

 

Ook kleine kinderen worden al met een zware taak op aarde gezet die ze niet aan kunnen, deze kinderen kunnen ook ontdaan worden van hun ballast en worden aardse mensen zonder antidepressiva omdat ze druk zijn. Laat deze kinderen zo snel mogelijk op aarde landen, dan kunnen ze aan hun boodschap beginnen.